SARIÇAM BELEDİYESİ

SÜRÜ YÖNETİCİLİĞİ KURSU’NU TAMAMLAYANLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

22 Mayıs, 2017

Başkan Uludağ, ”İlkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen “Sürü Yöneticiliği Kursu”nu başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi. Başkan Bilal Uludağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kursa ilginin fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek,”Sürü yöneticiliği kursu ile vatandaşlarımız konularında uzman hale geldiler. Kursun düzenlenmesinde emeği geçenleri ve katılan kursiyerleri kutluyorum.” dedi.

Sarıçam Belediyesi Nikah salonunda düzenlenen törene Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Sarıçam İlçe Tarım Müdürü Efe Güler, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Tören öncesi konuşan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, istihdamın her zaman öncelikleri olduğunu belirterek, böyle bir kursun ilçelerinde büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Bilal Uludağ, ‘40 saat süren eğitim boyunca teorik ve uygulamalı olarak verilen kursumuz ile kursiyerlerimiz hayvanların bakımı, beslenmesi, barınması ve hastalıkları ile nasıl mücadele edeceklerini daha iyi kavrayarak konularında uzman hale geldiler.

Kursiyerlerimizin almış oldukları sertifika ile Tarım Bakanlığınca verilen teşvik ve desteklerden faydalanmaları daha kolay olacak, istihdam için yepyeni bir kapı açılmış olacaktır. Sürü yöneticiliği kursumuza katılarak sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimize iş hayatlarında başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Tören sonunda sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları ile yağmurluk, çizme ve şapka  armağanları Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından verildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü