SARIÇAM BELEDİYESİ

TEKVANDOCULAR BAŞKAN ULUDAĞ`I ZİYARET ETTİ

02 Mart, 2016

Başkan Uludağ “Adeta bir sporcu ordumuz var”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye bünyelerinde kurulu bulunan spor kulübünde lisanslı sporcu olarak bulunan ve kendi alanlarında başarılı olan tekvandocuları makamında kabul etti. Başkan Bilal Uludağ, “Sarıçam Belediye spor Kulübü olarak hedefimiz lisanslı sporcu sayımızı artırmak olacaktır. Gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmek ve onların başarılarını görmek bizleri gururlandırıyor. Desteğimize devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Antalya Belek’te yapılan yıldız ve minik bayanlar Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında takımlarından yıldızlarda 50 kiloda Buse Eşit’ in birincilik, miniklerde ise 57 kiloda Merve Öz’ün ikinci, ayrıca yine Uluslararası Türkiye Açık Şampiyonasında ise Berat Arık üçüncülük elde ederek madalyalar kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Milli takım ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü antrenörü Ahmet Özdağ ve katılan sporcular Başkan Bilal Uludağ’a verdiği destekler nedeniyle de teşekkür ettiler.

GENÇLERİMİZE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam Belediye Spor Kulübünde bulunan tüm sporculara her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, alınan başarılar nedeniyle tekvandocuları kutladı. Bilal Uludağ,” Bu gençlerimizin başarısı bizim gurur kaynağımızdır. Aynı zamanda hepsi Sarıçamlıdır. Avrupa şampiyonlarında derece yapmak kulübümüz için önemli bir başarı. Ben onları yetiştiren başta ailelerini ve antrenörleri Ahmet Özdağ ve Ahmet Kazandibi’ni tebrik ediyorum. Umuyorum ki, bu başarılarının devamı gelir diğer sporcularımıza da örnek olur. Şu anda tekvandoda minik, yıldızlar ve gençler kategorisinde 8 milli sporcumuz var. Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek ve yöneticilerini de ayrıca kutluyorum. ”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü