SARIÇAM BELEDİYESİ

ULUDAĞ “ADANA DEMİRSPOR’U SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ”

01 Ekim, 2015

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü ve yönetiminden Başkan Bilal Uludağ’a ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, bazı yöneticilerle birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ, Adana Demirspor’u yakından takip ettiğini ve tek isteklerinin yeniden Süper Lige çıkmaları olduğunu dile getirdi.

Başkan Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret ederek kulübe geçmişte verdikleri destekleri için teşekkür eden Kulüp Başkanı Sedat Sözlü,”Bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz. Şu anda takımız iyi gidiyor. Bir tek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mağlubiyeti bizleri üzdü. Alanya maçında üstün olan taraf bizdik. Deplasmanda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Ancak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Taraftarımız ile birlikte uyum içinde bu yıl inşallah arzulanan Süper lige çıkmak tek hedefimiz. Bu yolda yine sizlerin desteklerini bekliyoruz.”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Adana Demirspor’a her zaman ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.  Bilal Uludağ, Sarıçam’da yaşayan 10 veya 15 kişiyi her hafta maçlara götürme projeleri olduğunu belirterek, bu konudaki çalışmaların son aşamaya geldiğini kaydetti.

ÇİÇEK VE FORMA VERDİLER

Uludağ,”Proje kapsamında hiç maça gitmemiş veya kulübün fanatik taraftarlarını seçeceğiz. Tespit edilen taraftarları locada veya protokol tribününde maçları izlettirerek onlara unutulmaz bir anı yaşatmak istiyoruz. Ayrıca kombine konusunda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Takımın sizlerle birlikte başarıyı yakalayacağına inancım tam. İnşallah bu yıl Adana’nın süper lige olan hasretini sonlandıracaksınız. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum” derken, Sarıçam’da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında da Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, beraberindeki Asbaşkan Kenan Şenbayrak,  Başkan Vekili Tarkan Kulak, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı ve Federasyon Sorumlusu İsa Tuzcu, Başkan Bilal Uludağ’a Demirspor forması ve çiçek sunarak, desteklerinin devamını dilediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü