SARIÇAM BELEDİYESİ

UMRE SONRASI SARIÇAMLI KADINLARDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A ZİYARET

16 Nisan, 2018

Sarıçam Belediyesi tarafından Ücretsiz Umre Yolculuğu Programı kapsamında Kutsal topraklara gönderilen Sarıçamlı kadınlar, Umre dönüşü Başkan Bilal Uludağ’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sarıçam Belediyesi tarafından geçtiğimiz ayda gerçekleşen Meclis toplantısı öncesinde isimleri daha önceden belirlenen kadınlar için kura çekimi yapılmış ve kazanan 30 kişi ücretsiz Umre’ye gitmeye hak kazanmıştı. Sarıçam Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Sarıçamda Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Ücretsiz organizasyona katılan kadınlar Umre dönüşünde Başkan Uludağ’a teşekkür ziyareti yaparak,  Zemzem suyu ve hurma hediye takdiminde bulundular.

Ziyaret sırasında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Bilal Uludağ, “Sizlerin kutsal topraklara gitmesi bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonra da buna benzer projelere imza atmaya devam edeceğiz. Buradaki amaç vatandaşlarımızın o kutsal toprakları gidip görmelerini sağlamak. Allah sizlerin yaptığı ibadet ve ziyaretlerinizi kabul etsin.”dedi.

Umre ziyaretine katılan kadınlar ise,”Bizlere böyle bir imkân sunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Oralara gitmek bizim için hayaldi. Hayalimizi gerçekleştirmemize yardımcı oldunuz. Çok güzel ibadetlerde bulunduk. Allah razı olsun” diye konuştular.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü