VALİ MUSTAFA BÜYÜK, BAŞKAN ULUDAĞ İLE VEDALAŞTI

09 Haziran, 2016

Vali Mustafa Büyük, Başkan Uludağ ile vedalaştı

Son çıkan Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Adana Valisi Mustafa Büyük, Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’a veda ziyaretinde bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında gerçekleşen veda ziyaretine, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’da ile birlikte gelen  Mustafa Büyük, 23 Mayıs 2014 tarihinden bu yana Adana Valisi olarak görev yaptığını ve bu süre içerisinde her kurum ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi.  Mustafa Büyük, “Adana’da olmaktan ve çalışmaktan büyük onur duydum. ”derken,  Başkan Bilal Uludağ’a çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Başkan Bilal Uludağ, Adana için her zaman Vali Mustafa Büyük ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Sayın Valimize Adana için yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatı döneminde de başarılar diliyorum. “dedi.