SARIÇAM BELEDİYESİ

VATANDAŞLARA HER SABAH ÇORBA İKRAMI

13 Kasım, 2017

Sarıçam Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan ikram aracıyla her gün sabah erken saatlerde işlerine giden vatandaşlara çorba-ekmek dağıtımı yapılıyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kış ayları süresince vatandaşlara böyle bir ikramı uygun gördüklerini, düzenli olarak her gün dağıtımının yapılacağını söyledi.

Sarıçam Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Çorba-ekmek ikramı Kozan Yolu Otoban Köprüsü kavşağında vatandaşların yoğun olarak işlerine gittiği yerlerde yapılıyor. Çorba dağıtımının ilk gününe birim Müdürü Hüseyin Ceylan’da katıldı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her gün sabahın erken saatlerinde 05.00 ila 07.30 arasında işe giden vatandaşlara hazırlanan aracın çeşmesinden Çorba ikramı yapıldığını ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ,” Soğuk kış günlerinde işe giderken vatandaşlarımızın bir nebze de olsa içlerini sıcak çorba ile ısıtmak istedik.  Çorba ikramı belirlenen bölgede düzenli olarak her gün kış ayları bitimine kadar yapılacak. Vatandaşlarımızın her kesimine yönelik çalışmalar yürüten belediyemiz bu tür etkinliklere de imza atıyor.”dedi.

Sabahın erken saatlerinde yapılan Çorba ikramını gören vatandaşlar ise, Başkan Bilal Uludağ ve ekibine teşekkür ettiler. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü