SARIÇAM BELEDİYESİ

VATANDAŞLARA SICAK YAZ GÜNLERİNDE "LİMONATA" SERİNLİĞİ

18 Temmuz, 2017

Adana’da Sarıçam İlçe Belediyesi sıcak yaz günlerinde hazırlanan özel ikram aracıyla vatandaşlara pazar yeri çıkışında buz gibi limonata ikram ediyor. Hissedilen hava sıcaklığının nem oranın da etkisiyle 40 derecenin üzerinde olmasıyla harekete geçen Sarıçam Belediyesi kurduğu limonata çeşmesiyle vatandaşları bir nebze de olsa serinletmeye çalışıyor.

Uzun yıllar sonra Adana’da sıcaklığın standartların çok üzerinde seyir etmesiyle harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü özellikle semt pazarlarında halkın en yoğun olduğu giriş ve çıkışlarına seyyar soğuk limonata çeşmeleri kurdu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, evlerinden pazara gelen ve sıcakta çok zorlanan vatandaşlara böyle bir ikramı yapmayı uygun gördüklerini söyledi. Başkan Uludağ, Belediyenin seyyar limonata çeşmesinin ilçede kurulan değişik semt pazarlarında, sıcak havaların etkisini kaybedene kadar hizmet vermeye devam edeceğini de ifade etti.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Limonata çeşmesini gören vatandaşlar, “Belediyemizin bu sıcakta soğuk limonata ikramı çok güzel bir olay.  Sıcakta pazara gelene kadar ve geldikten sonra da alışveriş sırasında adeta bunalıyoruz. Bu nedenle çeşmeden ikram edilen buz gibi limonata ile bir nebze de olsa serinliyor ve kendimize geliyoruz. Başkanımıza bu ince düşüncesi nedeniyle teşekkür ediyoruz." dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü