SARIÇAM BELEDİYESİ

YAZ KÜLTÜR SANAT OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

08 Haziran, 2017

Spor, kültür ve sanatın her alanına destek olan Sarıçam Belediyesi Başkanı bu kez de Kültür Sanat Okullarıyla çocuklar ve gençler için yaz aylarını verimli hale getirmeye hazırlanıyor.
Daha önce Yaz Spor Okullarında 7 farklı branşta gençleri sporla buluşturan, Çocuk Korosu ile muhteşem bir konsere imza atan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yaz Kültür Sanat Okullarının, ilçe genelindeki ilköğretim, ortaokul, lise öğrencilerinin kişisel gelişimlere önemli katkılar sunacak şekilde planlandığını bildirdi.
 
Başkan Bilal Uludağ; ‘Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli ve eğitici bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız Yaz Kültür Sanat okulları atölyelerinde, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin eşliğinde öğrencilerimiz çalışmalarını gerçekleştirecekler.

Tiyatro, resim, Müzik ve Halk Oyunları olmak üzere dört farklı alanda gerçekleşecek olan Yaz Kültür Sanat Okullarımızda çocuklarımız yeteneklerine uygun olan dallarda eğitim alabilecek. 8-18 yaş aralığı öğrencilerimize hitap edecek olan kurslarımız için öğrencilerimiz, velilerinin onayı ile Sarıçam Belediyesi Binamızda yer alan Turkuaz Masa’ya kayıtlarını yaptırarak yaz boyunca üç grup halinde gerçekleşecek olan derslerimize katılabilecekler. Kültür Sanat Okullarımıza katılacak olan bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi. 
 
Sarıçam İlçesi Veli Yavuz İlköğretim Okulunda gerçekleşecek olan ve yaz boyunca devam edecek kurslarda ilk grup çalışmaları 19 Haziran- 14 Temmuz, ikinci grup çalışmaları 17 Temmuz – 11 Ağustos, üçüncü grup çalışmaları ise 14 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
Kurslara katılmak isteyenler 4447223 numaralı Turkuaz İletişim Hattından bilgi edinebilir ve kimlik fotokopileri ile Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masa’ya başvuruda bulunabilirler.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü