SARIÇAM BELEDİYESİ

YENİ İMAR YOLU AÇMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

27 Temmuz, 2016

Sarıçam Belediyesi yeni imar yolu açma çalışmaları hız kesmiyor

Başkanı Bilal Uludağ:”Gelişen Sarıçam’a yakışır yollar yapılıyor”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi. Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’da ileriye dönük olarak yapılan bu yolların birçok bölgede açılacağını belirterek,”Bir yandan da yeni asfaltlama ve yama çalışmalarımız Fen işleri müdürlüğümüz tarafından yapılıyor. Yaz sonuna kadar yoğun bir tempoda devam edecek.”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinin yaptıkları çalışmalar sonucunda her geçen gün gelişerek daha da ileriye gittiğini,  bu nedenle planlanan şekilde yeni imar yollarına ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Yeni açılacak olan yollarda yapılan çalışmayı yerinde Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile ellerindeki plandan inceleyen ve bilgi alan Başkan Bilal Uludağ,”10-15 yıla kadar ilçemiz çok daha modern bir yapıyla büyüyecek ve nüfusu da artacak. Bizlerde bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni açılan imar yollarımızda bu gelişim göz önünde bulundurularak planlaması yapılmıştır.”diye konuştu.

ASFALT VE YAMA ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

Bu arada yeni imar yollarının yanı sıra ilçelerinin birçok yerinde yapımı süren yeni asfaltlama ve yama çalışmalarını da yerinde inceleyen Bilal Uludağ,”2016 yılının ikinci 6 ayında da özellikle yolu hiç yapılmayan yerlere öncelik verilecek. Şu anda Beyceli ve Akkuyu mahallelerinde Fen işlerine bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalar yapıyorlar. Buralar yapılırken ekiplerimiz ASKİ ile koordineli şekilde çalışıp, altyapı sorununu da büyük ölçüde halletmiş oluyorlar.“dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü