SARIÇAM BELEDİYESİ

ZABITA EKİPLERİMİZDEN DENETİM

23 Aralık, 2015

Gıda üretimi ve satış yapan yerlerde inceleme yaptılar

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde üretim ve satış yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, halkın sağlığına zarar verecek eylemlere müsaade etmeyeceklerini belirterek, rutin denetimlerin Zabıta ekipleri tarafından süreceğini söyledi.

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bölgelerinde üretim ve satış yapan çeşitli işyerlerini ve imalathaneleri denetledi. Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Uludağ’ında da katıldığı denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, ürünlerin son kullanım tarihleri konusunda incelemeler yapıldı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere uyarılarda bulunuldu. 

Zabıta Müdürü Bekir Uludağ, belirli aralıkla periyodik olarak bu tür denetim işlemlerini yaptıklarını belirterek,” Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak tek amacımız.  Sarıçam halkının sağlığı bizim için her şeyden önemli. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme noktasında asla taviz vermeyeceğiz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli uyarıları yapıyoruz. " dedi.  

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, denetimlerin sık sık yapılacağını ifade ederek,  Sarıçam halkının güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla bu tür rutin denetimlerin yapılacağını kaydetti. Bilal Uludağ,  vatandaşların da olumsuz bir durum karşısında şikâyetlerini 444 72 23 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü