SARIÇAM BELEDİYESİ

YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

16 Haziran, 2016

Başkan Uludağ,” Sarıçamlı gençler bu yaz spora doyacaklar”

Sarıçam Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okullarının kayıtlarına başladı. 7-15 yaş arası çocuk ve gençler için başlanan kayıtların ardından Yaz Spor Okulları birinci dönemi 11-29 Temmuz 2016 tarihleri arasında açılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ spor okullarının sadece futbol değil değişik kategorilerde yapılacağını belirterek, buradaki tek amacın gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, farklı spor kategorilerinde yapılması planlanan spor okulu faaliyetlerinin futbol bölümünün Buruk stadyumunda, diğer kategorilerin ise Asım Savaş kapalı Spor salonunda yapılacağını kaydedip,” Sarıçam’da bulunan gençlerimizi Yaz Spor okullarına bekliyoruz.  Geçen yıllarda olduğu gibi yine ilginin büyük olacağı inancındayız. Sarıçamlı gençlerimiz bu yaz spora doyacaklar. Gençlerimizi bu yıl futbolun dışında masa tenisi, hentbol, güreş, Badmington, satranç, basketbol ve voleybol kategorilerinde açılacak olan spor okullarımıza bekliyoruz. “dedi.

KAYITLAR 29 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Başkan Bilal Uludağ, yaz spor okullarında gençlere kendi seçecekleri spor dallarında en iyi şekilde eğitimlerinin verileceğini de belirterek,” Çocuklarımızın yaz aylarını verimli geçirmeleri, eğitim ve öğretim boyunca topladıkları enerjilerini harcamaları, streslerini atmaları için haftanın belirli günlerinde eğitim verilecek. Bu faaliyetleri hemşerilerimizin iyi değerlendirmelerini umuyorum. Çünkü sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunmaktadır.  Bu bilinçle yüzlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkânı sunuyoruz. Ayrıca spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır.” diye konuştu.

Yaz spor okullarında kayıtlarının 29 Haziran 2016’da sona ereceğini ve ikinci dönemin ise 01-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında başlayacağını da belirten Bilal Uludağ, başvuruların SİMER Spor ve Gençlik birimine (Sarıçam İstihdam Merkezi) yapılacağını da sözlerine ekledi.

 

YAZ SPOR OKULLARI DÖNEMLERİ 

BASVURU FORMU

ANTRENMAN ÇİZELGESİ

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü