SARIÇAM BELEDİYESİ

1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM YARDIMI

26 Eylül, 2016

Sarıçam Belediyesi’nden 1. sınıf öğrencilerine eğitim yardımı

Toplamda 3 bin 500 Çanta ve kırtasiye seti dağıtılmaya başlandı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2016-2017 yeni eğitim döneminde ilçesinde ilkokul birinci sınıfa başlayan 3 bin 500 öğrenciye üzerlerinde her öğrencinin isimlerinin yazılı olduğu okul çantası, kırtasiye malzemesi bulunan eğitim paketi yardımında bulunmaya başlandığını belirtti.  Başkan Bilal Uludağ, bu yardımı geçtiğimiz yılda da yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Sarıçam İlçesi Kürkçüler Göztepe Mahallesindeki Göztepe İlkokulunda gerçekleştirilen dağıtım töreninde öğrencilere yeni öğretim yılında ve okul hayatları boyunca başarılar dileyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Uludağ, “Belediye olarak her zaman siz değerli öğrencilerimizin yanında olacağız. Çünkü sizler bizim için önemli ve ülkemizin geleceğisiniz. Biz belediye olarak imkânlarımız dâhilinde sizlerin eğitim öğretim hayatınızda başarılı olmanız için gerekli her türlü yardımı yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz okul hayatınız boyunca başarılı olmanız. Derslerinize çok iyi çalışın. Ailenizin yaptığı emekleri boşa çıkarmayın. Onların yüzünü çalışkan ve örnek bir öğrenci olarak her zaman güldürün. Hepinize başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

İLK ÇANTAM BİLAL BAŞKAN’DAN

Eğitim yardımı dağıtım törenine katılan öğrenci ve velilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise onların bu mutluluğuna ortak olması dikkat çekti.  Başkan Uludağ, çocukların mutlu olmasını önemsediklerini belirtirken, veliler ise ona bu anlamlı desteği nedeniyle teşekkür ettiler. Öğrenciler ise “İlk Çantamız Bilal Başkan’dan. Teşekkürler Başkanım.” diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

EĞİTİM SETİNDE NELER BULUNUYOR

Başkan Bilal Uludağ’ın da birçok öğrenciye elleriyle dağıttığı eğitim yardımı setinde bulunan malzemeler arasında çanta, kırtasiye malzemeleri (6 adet kurşun kalem, 4 adet kırmızı kalem, 2 adet silgi, 5 adet defter, 2 adet kalemtıraş) yer alıyor.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü