SARIÇAM BELEDİYESİ

36 KÖYE TEK TİP PARK YAPIMINDA SONA GELİNDİ

15 Mart, 2016

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçe merkezi dışında bulunan ve Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 36 köye tek tip park proje yapımlarında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  geçmişten bugüne kadar hiç park olmayan bu köylerimizde yapılan park çalışmalarında son aşamaya geldiğini ve bazı yerlerde oyun aletlerin takılarak kullanımına başlandığını söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hizmetlerin ilçede tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, her geçen gün daha çok nasıl hizmet üretebilmenin hesabını yaptıklarını ifade etti. Köy statüsünden çıkarak mahalleye dönüşen 36 yere hazırlanan tek tip park projesinin yapımlarının çok kısa bir zamanda tamamlanacağını anlatan Başkan Bilal Uludağ, “Parkların bazılarında oyun aletleri takıldı. Tüm parkların tamamlanmasının ardından ise düzenleme çalışmaları yapılacak. Burada yaşayan vatandaşlarımızın da kendi yerleşim alanlarında böyle bir parktan faydalanması gerektiğini düşündük ve proje hazırlayarak hayata geçirdik. Şu anda 8 köydeki parkların oyun aletleri takıldı. Yapılan her şey Sarıçam’ı daha güzel ve yaşanılabilir modern bir ilçe haline getirmek için.”dedi.

Bu arada köylerinde park yapılan vatandaşlar ise hiç kimsenin şimdiye kadar böyle bir hizmette bulunmadığını belirterek, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar,” Artık bizim çocuklarımızda parklarda gönül rahatlığıyla oynayabilecekler.  Bizlerde onlarla birlikte bu parklardan faydalanmış olacağız. ”diye konuştular.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü