SARIÇAM BELEDİYESİ

4’NCÜ KAYHAN KAYNAK KARDEŞLER TURNUVASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

07 Eylül, 2017

Başlama Vuruşu Başkan Uludağ ve Giray Bulak’tan

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4’ncüsü başlayan “Kayhan Kaynak Kardeşler” Futbol turnuvasının açılışına katıldı.  Turnuvanın başlama vuruşunu Başkan Bilal Uludağ ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak yaptı.

Kılıçlı Mahallesi Stadında başlayan turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak,  Kaynak Kardeşlerden Adana Demirspor Yardımcı antrenörü Orhan Kaynak, Sportif Direktör Gürcan Aday,  Kılıçlı Muhtarı Mehmet Eşki, Yarımca Muhtarı Emin Dönmez, Yeniyayla Muhtarı Kenan Çetintaş, Kargakekeç Muhtarı Mehmet Çelik, Avcılar Muhtarı Ahmet Kanat, Boynuyoğun Mahallesini temsilen İsa Altınöz, Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Beyaz, Başkan Yardımcısı Şahin Yirik ile takımların sporcu ve temsilcileri katıldı.

Kılıçlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Eşki, Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol turnuvasına Kılıçlı’nın yanı sıra Yarımca, Yeniyayla, Kargakekeç, Boynuyoğun ve Avcılar mahalle takımlarının katıldığını belirterek, amacın dostluk, kardeşlik, aynı zamanda Türkiye’ye mal olmuş merhum Kaynak kardeşlerinin anılması olduğunu ifade etti. Eşki, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Bilal Uludağ ve Demirspor Teknik heyetine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Orhan Kaynak ise rahmetli olan ağabeyleri adına düzenlenen turnuvaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başarılı geçmesini dileğinde bulundu. Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Kaynak kardeşleri rahmetle andıklarını belirterek, bu anlamlı turnuvada bulunmaktan çok mutlu olduğunu  ifade etti.

FİNAL ÖNCESİ ADANA VE SARIÇAM KARMASI MAÇ YAPACAK

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, böylesine anlamlı bir turnuvanın yapılmasının önemini vurgulayarak, Kılıçlı Mahalle muhtarlığına ve tertip komitesine teşekkür etti. Kayhan Kaynak Kardeşler adının yaşatılmasının ayrı bir önem taşıdığını da anlatan Bilal Uludağ,”Kaynak kardeşleri bir kez daha rahmetle anıyoruz.  Onlar bir dönem Türk futboluna damga vuran isimlerdi.  Orhan Kaynak ve ailesine sabır, Kaynak kardeşlere de rahmet diliyorum. Geçmişini unutan değil, hatırlayan bir nesil olmak istiyoruz. Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum. Dostluk ve centilmenlik içinde geçsin.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise ilk maçın başlama vuruşunu Başkan Bilal Uludağ ile Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak yaptı. Turnuva 24 Eylül’de saat 17.00’de yapılacak olan final karşılaşmasıyla son bulacak. Tertip Komitesi, final maçı öncesi ise eski futbolcular Ercan Aslankeser ve Zafer Güner’in de yer alacağı Adana-Sarıçam Karmasının da bir gösteri maçı yapacaklarını ifade etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü