SARIÇAM BELEDİYESİ

AYTAÇ DURAK`TAN BAŞKAN ULUDAĞ`A İMZALI KİTAP

07 Ekim, 2015

Aytaç Durak’tan Başkan Uludağ “Söyleyeceklerim Var” adlı kitabını hediye etti

Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Aytaç Durak, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederek yazdığı ilk kitabı olan ve yaşamı ve siyasi hayatını anlatan ”Söyleyeceklerim Var” adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

Başkan Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden ve Aytaç Durak, Sarıçam’ın Adana’nın gelişen ve değişen en güzel ilçelerinden olduğunu belirterek, ilçenin gelişerek büyümesinin önemli olduğunu söyledi. Aytaç Durak, kentin Kuzey-Batıya doğru ilerlemesi gerektiğini, bu konudaki çalışmalarını da beğeni ile izlediğini ifade etti.

Durak, bir süre görüştüğü Başkan Bilal Uludağ’a yazdığı ve hayatı boyunca gerek memuriyet, gerekse belediye başkanlığı döneminde yaşadıklarını anlattığı” Söyleyeceklerim Var” adlı kitabı hakkında kısa bilgiler verdi. Durak konuşmasının ardından ise Başkan Bilal Uludağ’a  imzaladığı kitabı hediye etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, nazik ziyareti ve imzalı kitabını kendisine hediye eden Aytaç Durak’a teşekkür ederek,” Öncelikle hayırlı olsun. Bu önemli kitabı dikkatlice ve birkaç kez okuyacağım. Elinize sağlık. Geçmişte Adana için güzel hizmetlerde bulundunuz.  Bilgi, birikim ve siyasi alanda yaşadıklarınızı kitaba yansıtmanız önemli. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü