SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK

18 Aralık, 2023

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana ve ilçelerinde yaşayan şehit ve gazi aileleri onuruna bir yemek verdi. Sarıçam Belediyesi Kültür merkezinde verilen yemekte konuşan Başkan Uludağ “Vatan ve bayrak uğruna can veren şehitlerimizin emaneti emanetimiz, bizlerde bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana ve ilçelerinde yaşayan şehit ve gazi aileleri onuruna bir yemek verdi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemeğe AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Mete Palalı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yasin Şahin,  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Saimbeyli Şube Başkanı Vahap Şener, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Yemek öncesi Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar ile birlikte, masaları tek tek dolaşarak, şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Bilal Uludağ, bir süre sohbet etti.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ EMANETLERİMİZDİR”

Şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen gecede bir arada olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Uludağ, “ Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatan ve bayrak uğruna can veren şehitlerimizin emanetlerini emanetimiz bilerek, onlara layıkıyla sahip çıkabilmek adına var gücümüzle her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

Toprağın kara bağrına düşen her şehidin, gazilik mertebesine ulaşan her kahramanın, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için bir mühür ve ebediyen açılmayacak birer kilit olduklarının altını çizen Başkan Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti “Cennetle müjdelenen şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin vatanımızın bekası uğruna ödedikleri bedeller, siz kıymetli şehit ve gazi yakınlarımızın talip olduğu çileler, kelimelerle ve beşeri duygularla anlatılamayacak kadar mübarektir. Vatanımız, milletimiz, devletimiz ve istikbalimiz için yardan ve serden geçen şehitlerimiz ve gazilerimiz; Türk Milletinin hafızasında ve yüreğinde ilelebet yaşamaya devam edecektir. Şundan millet olarak eminiz ki; Şehitlerimizin ve gazilerimizin kanını bugüne kadar yerde bırakmayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar şehit ve gazilerimizin öcünü almak için etkili mücadelesini sürdürecektir. Bizler de şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar’ın Başkan Uludağ’a plaket takdimi ile sona eren gecede, şehit ve gazi aileleri de Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü