SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ: "36 MAHALLEYE TEK TİP PARK PROJEMİZİ TAMAMLADIK"

07 Kasım, 2016

Sarıçam Belediyesi Başkanı Uludağ:

"36 mahalleye tek tip park projemizi tamamladık”

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçe merkezi dışında bulunan ve Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 36 köye tek tip park proje yapımları tamamlanarak hizmet vermeye başladı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bugüne kadar hiç park olmayan bu mahallelerimizde yapılan park çalışmalarının bitirilerek hizmete girdiğini  belirterek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hizmetlerin ilçede tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, her geçen gün daha çok nasıl hizmet üretebilmenin hesabını yaptıklarını ifade etti. Köy statüsünden çıkarak mahalleye dönüşen 36 yere hazırlanan tek tip park projesinin yapımlarının belirlenen sürelerde tamamlandığını anlatan Başkan Bilal Uludağ, “Parklar tamamına oyun aletleri ve oturma bankları takıldı. Burada yaşayan vatandaşlarımızın da kendi yerleşim alanlarında böyle bir parktan faydalanması gerektiğini düşündük ve projemizi hazırlayarak hayata geçirdik. Şu anda 36 mahalledeki parkların oyun aletleri takıldı ve hizmet vermeye başladı.  Yaptığımız ve yapacağımız her şey Sarıçam’ı daha güzel ve yaşanılabilir modern bir ilçe haline getirmek için.”dedi.

45 ADET PARK YAPILDI

Toplamda yaptıkları park sayısının ise 46 olduğunu anlatan Başkan Bilal Uludağ, bu çalışmaların planlanan şekilde devam edeceğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Uludağ, bundan böyle de park yapma ve yenileme  çalışmalarının süreceğini dile getirerek, ilçelerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bu arada eskiden köy statüsünde olan mahallelerinde park yapılan vatandaşlar ise hiç kimsenin şimdiye kadar böyle bir hizmette bulunmadığını anlatarak,  Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar,” Artık bizim çocuklarımızda parklarda gönül rahatlığıyla oynayabilecekler.  Bizlerde gölgelikli olan banklarda oturarak onlarla birlikte bu parklardan faydalanmış olacağız. ”diye konuştular.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü