SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, AMATÖR BALIKÇILAR ETKİNLİĞİNE KATILDI

04 Temmuz, 2017

Olta ile 2 kilo balık yakaladı

Amatör Balıkçıların buluşmasına katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Gölde olta ile balık tuttu. Başkan Bilal Uludağ, balık tutmanın bir spor gibi düşünülmesi gerektiğini belirterek, etkinliğin başarılı geçmesini diledi.

Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanlığı tarafından Çatalan Doğu Köprüsü üzerinde düzenlenen ”Amatör Balıkçılar Buluşmasına” katılan Başkan Bilal Uludağ, beraberinde Ocak Başkanı Murat Soner ile önce etkinliğe katılanları tek tek dolaşarak tutulan balıklar hakkında bilgi alıp, onlara bol balık tutmaları ve başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Ekinliğe katlan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise oltayı alarak köprü üzerinde vatandaşlarla balık tutmak için çabaladı. Bir süre bekleyen Başkan Bilal Uludağ, yaklaşık 2 kilo ağırlığındaki balığı yakalamayı başardı. Renkli görüntülere sahne olan olta ile balık tutma etkinliğinde açıklamalarda bulunan Bilal Uludağ, balık tutmanın güzel bir duygu olduğuna değinerek,” Umarım bu etkinlik geleneksel hale gelir. En sıhhatli yiyeceklerden biri olan balığın tüketiminin yaygınlaşması amacıyla bu tür etkinlikler önemli. Bende bu etkinlikte bulunmaktan dolayı mutluyum. Düzenleyenleri kutluyor ve katılanlara Rastgele diyorum”  dedi.

Etkinlik sonunda ise Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Murat Soner, Başkan Bilal Uludağ’a katılımları ve destekleri nedeniyle günün anısına bir olta takdim etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü