SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

09 Ocak, 2019

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, gazetecilerin gününü kutlayarak, “Güçlü demokratik bir toplum için gazetecilerin rahatça görevlerini yapmaları, çalışmalarını sürdürebilmeleri bir gerekliliktir. ”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, mesai saati gözetmeksizin çalışarak günlük olayları ve gelişmeleri takip eden çalışan gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmede önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Son derce dinamik bir meslek olan gazetecilik, haberleri en doğru şekliyle kamuoyuyla paylaşma misyonu da taşımaktadır. Bunun yanı sıra gazeteciler, düşünceleri ve yorumlarıyla demokrasinin güçlenmesine de katkı sunmaktadırlar. Çağdaş ve demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının ülkemizin demokratik gelişimine önemli katkılar sağladığı görülmektedir.

Büyük özveri ve fedakârlık ile çalışan gazeteciler, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir işlev üstlenmektedir. Aynı zamanda ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına da önemli katkılar sağlamaktadır. Yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın ve ailelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ayrıca ebediyete intikal eden basın çalışanlarını da rahmetle anıyor, tüm yazılı ve görsel basında çalışanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü