SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

23 Kasım, 2023

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uludağ mesajında “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. İnsanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

“ÖĞRETMENLİK, BEDELİ HİÇBİR MADDİ KARŞILIKLA ÖLÇÜLEMEYECEK KADAR SAYGIN VE FEDAKÂRLIK GEREKTİREN BİR MESLEKTİR”

Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi “ “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bedensel, duygusal, ahlaki, dini ve milli, toplumsal yönden ve sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babalarından sonra en etkili kişi öğretmenlerimizdir.

 Her devirde yaşadıkları toplumun yol gösterileri, akil insanları, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumunda olan öğretmenlerimiz, bizler için fedakârca çalışan, vatanının ve milletinin selameti için çaba sarf eden, eğitimimizin yılmaz neferleridir. Şüphesiz ki devletimiz, ülkemizin her köşesinde çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, sabırla ve fedakârca görev yapan sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanları öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmektedir. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, insanımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle inşa eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ayrıca terör saldırılarında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi de sevgi ve saygı ile anıyorum.” dedi.

 

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü