SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, EL BİRLİĞİYLE OMUZ OMUZA SARIÇAM’I VE ADANA’MIZI TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ

26 Mart, 2019

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ,  Orhangazi Mahallesi’nde yapılan mitingde yaptığı konuşmasında, hep birlikte el birliğiyle omuz omuza vererek Sarıçam’ı ve Adana’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacaklarını söyledi. Başkan Bilal Uludağ, “Tam 5 yıldır sizlerle birlikte yol yürüyor ve Sarıçam’a hizmet ediyoruz.  Aynı zamanda Sarıçam’ın talihini ve tarihini değiştirmek için mücadele ediyoruz. İnşallah 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Sarıçam’da hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Orhangazi Mahallesi’ndeki toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra eski Başkan ve Ak Parti adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Sarıçam’ın 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler sonrasında da Türkiye’nin marka ilçesi olarak devam edeceğini belirterek, “Sarıçam aynı zamanda Adana’nın yüzü olacak. 1 Nisan’dan itibaren inşallah yine Sarıçam’a hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Yapılanların üzerine koyarak Sarıçam’ı daha da geliştirecek hizmetler yapacağız. 2014 yılında göreve geldiğimizde Sarıçam’ın acil ve öncelikli ihtiyaçlarını dile getirdik. Bugüne kadar söz verdiklerimizin tamamını yerine getirdik ve nitelikli yaşam merkezi olabilmesi için çalışırken,  başka, çok sayıda güzel hizmetlere de imza attık.  Verdiğimiz sözlerin 2 katından fazlasını gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“Sarıçam sizinle gurur duyuyor” diye bağıran vatandaşlara “Bizde sizinle gurur duyuyoruz” diyen Başkan Bilal Uludağ,  konuşmasına şöyle devam etti:

“Sarıçam Adana’nın gelecekteki yüzü ve marka ilçesidir. Sizler için yapılan hizmetlerle yerlerinizin değeri en az 2 kat artmıştır. Mahallelilerimizin gelecekteki 50-100 yıllık imar planlarını yaptık. Doğalgaz için çok mücadele ettik.  Önümüzdeki yıllar için büyük bir yatırım oldu. Bu nedenle yollarda biraz sıkıntı oldu ama sonrasında yolları da yaptık.  Bugüne kadar yapılan mücadelenin hepsi sizler içindi.  En nitelikli gönül belediyeciliğini yaptık.  Hiç bir zaman ayırım yapmadan her alanda sosyal belediyecilik hizmeti verdik. Her zaman sizin hizmetkârınız olduk.  Sizlerden Cumhur ittifakı adaylarımıza her yerde destek istiyoruz. Yakınlarınızı arayarak Cumhur İttifakına destek istemenizi rica ediyoruz. Ben inanıyorum ki;  Cumhur İttifakı’na en fazla destek Sarıçam’dan olacaktır.”

ZENBİLCİ İLE EL ELE VATANDAŞI SELAMLADILAR

2009-2014 döneminde Sarıçam Belediye Başkanlığı yapan Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Başkan Bilal Uludağ ile birlikte coşkulu kalabalığı selamladılar. Selamlamanın ardından konuşan Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, “Sarıçam,  her zaman güzelsin ama bugün başka güzelsin.  Biz Sarıçam’ı, Sarıçam bizi özlemiş.  Bu kalabalık gösteriyor ki;  Cumhur İttifakı adayımız 5 yıl önce görevi kendisine teslim ettiğimiz değerli kardeşim Bilal Uludağ için en güzel haberci, en güzel müjdecisidir.  Allah 2. Dönem ona hayırlı ve mübarek eylesin.  31 Mart’ta yapılacak olan yerel Seçim çok önemli.  Bilindiği gibi iki ittifak var, biri Birleşen, diğeri ise Bileşen.  Birincisi Cumhur İttifakı, ülkesini vatanını bayrağını sevendir. Bileşen ise bir menfaat üzerine kurulmuştur.  Yani zıt kutupların bir araya geldiği bir ittifaktır. Cumhurbaşkanımıza karşı gelen ve hedef alan bir ittifaktır. Sarıçamlı olarak onlara gereken cevabı sizler vereceksiniz. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü