SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, İFTARLARDAN SONRA SAHURDA EVLERE KONUK OLUYOR

20 Haziran, 2016

Başkan Uludağ, iftarlardan sonra sahurda evlere konuk oluyor

Sarıçam’da iftarlar dolu dolu geçiyor

Sarıçam Belediyesi tarafından organize iftar yemekleri tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sahurda da ilçede bulunan vatandaşları ziyaret ederek evlerine konuk oluyor. Başkan Bilal Uludağ, “11 ayın sultanı olan Ramazan ayında her anı dolu dolu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine zaman zaman sahurda da konuk oluyoruz. ” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, her mahallede ayrı ayrı verdikleri iftar yemeklerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, Mübarek Ramazan ayının bereketi ile birlikte geldiğini söyledi.  Bilal Uludağ, “Merkezde bulunan mahallelerimizdeki iftarlarımızı Ramazan coşkusu ile vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Şimdi de eskiden belde ve köy olan mahallerimizde iftarlarımızı aynı coşku ile yapıyoruz. Toplamda 65 mahallemizde yaklaşık 30 bin kişiye iftar yemeği vermiş olacağız. Aynı zamanda iftar sonrasında eski Ramazan günlerini anımsatmak için Türk tiyatrosu orta oyunları sergileniyor. Bu da en çok çocuklarımızın büyük ilgisini çekiyor” diye konuştu.

ADANASPORLU 3 FUTBOLCU DA KATILDI

Bu arada Osmangazi Mahallesindeki iftar programına bu yıl şampiyon olarak Süper lige çıkan Adanasporlu futbolculardan Hayrullah Mert Akyüz,  Emre Uğur Uruç ve Atakan Ekiz de katılarak Başkan Bilal Uludağ ile birlikte oruçlarını açtılar. Sahneye çağrılan futbolcular burada vatandaşlarla selamlaştılar.

Bu arada iftar sonraları da vatandaşların evlerini eşi Nejla Uludağ ile ziyaret eden Başkan Bilal Uludağ, onlarla çay içerek sohbet etmeyi de ihmal etmiyor. Öte yandan Başkan Uludağ, zaman zaman yine ilçede bazı evlere sahur sofrasına da konuk oluyor ve gittiği yerlerde ise çocukları da sevindirip onlara oyuncaklar veriyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,” Sarıçam Belediyesi olarak sizlere iftar yemeklerini vermekten son derece mutluyuz. Bu ay bereket ve yardımlaşmadır. Birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bende sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun. “şeklinde konuştu.

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü