SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

25 Ocak, 2016

2016’da hizmet çalışmaları daha da yoğunlaşacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün Beyceli Mahallesinde yapmış olduğu asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, amaçlarının ilçede asfalt olmayan yol kalmaması olduğunu, bunun için de yaz kış demeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğünün Beyceli Mahallesinde bulunan yeni yerleşim alanındaki yol yapım çalışmalarına bir süre önce başladığını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kaldırımları kilit parke ve yağmur suyu oluklu olarak döşenen bu sokaklarda asfaltlama işlemine ise çok kısa sürede başlanacağını ifade etti.

Başkan Uludağ, “Beyceli mahallesinde asfalt yol çalışmasına hızla devam ediliyor. Ekiplerimiz hava şartları el verdiği sürece hafta sonu da dâhil çalışıyor. 2016 hizmet çalışmalarımızın yoğun olarak devam edeceği bir yıl olacak. Merkez mahallelerimizle birlikte eskiden köy olan şimdi mahalle statüsüne geçen yerlere de hızlı bir şekilde hizmet götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz. ”dedi.

İncelemeler sırasında Fen İşleri Müdüründen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, buranın bir an önce tamamlanmasını istedi.  Bu arada Muhtar Hasan Ali Şimşek, ise mahalle sakinleri adına Başkan Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü