SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKANIMIZ ULUDAĞ MÜHENDİS VE MİMARLARLA BİR ARAYA GELDİ

10 Ekim, 2022

 

   Başkanımız Bilal Uludağ, ilçede hizmet veren Mimarlar, İnşaat Mühendisleri ve Harita Mühendisleri ile bir araya gelerek, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

  Başkanımız Bilal Uludağ, imar kanununun belediyelere verdiği yetki çerçevesinde, yapı ruhsatı ve yapı kullanım izin belgesi süreçlerini değerlendirmek ve bu alanda yaşanan problemlerin giderilmesi amacıyla, ilçede faaliyet gösteren Mimarlar, İnşaat Mühendisleri ve Harita Mühendisleri ile bir araya geldi.

Belediyemizin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya belediye bürokratları ile birlikte katılan Başkanımız Uludağ, Sarıçam için her zaman en iyisini hedeflediklerini belirterek, yapılan toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini kaydetti.

Başkanımız Bilal Uludağ ilçelerinin inşasında mimarlara ve mühendislere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün altını çizdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi “ Sarıçam Belediyesi olarak, her zaman çözüm odaklı, üretmeye ve istihdama dayalı, kent estetiğine büyük önem veren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Bu doğrultuda her zaman kaliteyi merkezimize alarak, hızlı, kesintisiz ve süreklilik arz eden çalışmalar yapıyoruz.  Bu doğrultuda ilçemizdeki STK’lar başta olmak üzere, toplumun her kesimi ile istişare halindeyiz.  Her geçen gün değişen ve gelişen vizyonu ile yatırımcıların dikkatini çeken ilçemizdeki Mimarlar, İnşaat Mühendisleri ve Harita Mühendisleri ile karşılıklı yarar sağlayacak ve süreçleri hızlandıracak hususlarda ve belediyemizin yapması gereken iş ve işlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu toplantımızın amacı, imar kanununun bizlere verdiği yetki çerçevesinde, yapı ruhsatı ve yapı kullanım izin belgesi gibi konularda muhatabının işlerini hızlandırmak için kanunlar çerçevesinde neler yapabileceğimizi değerlendirdik” diye konuştu.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü