SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKANIMIZDAN KADIN ÇALIŞANLARA JEST

14 Mart, 2022

"KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER YERDE NEZAKET VE ZARAFET VARDIR``

Başkanımız Bilal Uludağ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile belediye çalışanı kadın personeliyle bir araya geldi. Programda, kadın çalışanları ile tek tek ilgilenip sohbet eden Başkanımız, kadınların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması ve değerlerinin bilinmesi gerektiğini belirtti.

Başkanımız Bilal Uludağ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile belediye çalışanı kadın personeliyle bir araya geldi. Başkanlık makamında düzenlenen programda, kadın çalışanları ile tek tek ilgilenip sohbet eden Başkanımız Uludağ, bir araya geldiği kadın personellerine çiçek ve çeşitli hediye takdiminde bulundu. Kadın çalışanlar ise bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Başkanımıza teşekkür ettiler.

"Kadın elinin değdiği her yerde bir nezaket ve zarafet var`` diyen Başkanımız Bilal Uludağ "Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur." diye konuştu.

"KADINLAR TOPLUMUN HER ALANINDA VAR OLMALIDIRLAR"

Tüm çalışanlarının en güzel övgüyü hak ettiğini belirten Başkan Uludağ, "Kadınlarımız toplumun her alanında var olmalıdır. Onların varlığı bizlere ayrı bir güç ve güven vermektedir. Kadınlarımızla yan yana, omuz omuza ilçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bir kez daha başta çalışanlarımız olmak üzere İlçemizin güzelleşmesine katkı sunan tüm kadın çalışanlarımıza teşekkür ediyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutluyorum." diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü