SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYEMİZİN FUTBOL COŞKUSU !

30 Mart, 2022

"Kazanan Belediyemiz oldu !"

Belediyemiz tarafından birimler arası gerçekleştirilen futbol turnuvamız sona erdi. Zabıta Futbol Takımının şampiyonluğu kazandığı turnuvanın kupa töreninde konuşan Başkanımız Bilal Uludağ, turnuvanın kazananının Sarıçam olduğunu söyledi.

Belediyemiz tarafından birimler arası gerçekleştirilen kurum içi dayanışma, dostluk futbol turnuvası sona erdi. Dört grupta toplam 12 takımın mücadele ettiği turnuva; çekişmeli maçlara sahne oldu. Finalde Zabıta Futbol Takımı güçlü rakibi Bozoklar Futbol Takımını 4-1`lik skorla yenerek kupaya uzanan ekip oldu.

Turnuvanın ardından kupa töreni için Kültür Merkezimizde bir tören düzenlendi. Törene Sarıçam İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Başkanımız Bilal Uludağ, Sarıçam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Bilgiç, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İnal, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ve yapılan konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan takımların çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiği törende, şampiyon olan Zabıta Futbol Takımına şampiyonluk kupasını Sarıçam İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve Başkanımız Bilal Uludağ birlikte takdim etti.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirdikleri turnuvanın, coşku ve heyecan içerisinde geçtiğini belirten Başkanımız Bilal Uludağ, amaçlarının birimler arasındaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydetti.

"TURNUVAMIZ ADANA`DA BİR İLK OLDU"

İlçelerinde sporun her alanında yaptıkları çalışmalar ile yakaladıkları başarının bir tesadüf olmadığını belirten Başkanımız Uludağ sözlerine şöyle devam etti " Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz `Birimler Arası Futbol Turnuvası` oldukça keyifli geçti. Sporun centilmenlik olduğunu unutmadan, arkadaşlarımızın ortaya koydukları mücadeleleri beğeni ile izledik. Toplamda 12 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon olan Zabıta Futbol Takımımızı kutluyorum. Bunun yanında sahada özveri ile mücadele eden diğer takımlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Biz bu turnuva ile Adana`da bir ilki gerçekleştirdik. Umuyorum ki bu tür güzellikler herkese örnek olur. `SPOR KENTİ SARIÇAM` mottomuzla yaptığımız çalışmalarda ilerleyen günlerden, sporun farklı dallarında da turnuvalarımız olacak. Ben bu vesile ile turnuvada emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şampiyon takımımızı bir kez daha kutluyorum. " diye konuştu.

Şampiyonluk pastasının kesilmesinin ardından devam eden kupa töreni ünlü illüzyonist Enver Ertaş`ın ilginç sahne showları ve müzikli eğlence ile sona erdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü