SARIÇAM BELEDİYESİ

EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

28 Haziran, 2017

104 personel eğitime katıldı

Sarıçam Belediyesi Kurumsal Mükemmelliğe Doğru çizdiği yol haritasında bünyesinde kurduğu” Strateji ve Kalite Birimi” ile eğitim programlarına devam ediyor.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hizmet içi eğitimlerin önemini vurgulayarak, planlanan şekilde belirli aralıklarla personelin bilgilendirilmesinin sağlandığını söyledi.

Adana Divan Otelinde 14 gün boyunca Seçkin Danışmanlık Firması tarafından belirlenen Eğitmenler Öğretim Görevlisi Çağlar Çabuk  ve İbrahim Seyrekbasan tarafından verilen eğitimlerde “ Etkili İletişim, Takım Olma, Zaman ve Etkin Toplantı Yönetimi, Proje Yönetimi ile Problem Çözme Teknikleri” konuları dönüşümlü olarak ilgili personellere anlatıldı.

Verilen Eğitim Seminerlerine zaman zaman katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bu tür hizmet içi eğitimlere her zaman önem verdiklerini belirterek, belirli aralıklarla personelin bilgilendirilmesinin sağlanmasına devam edileceğini söyledi. Bilal Uludağ, “Hayatımızda en değerli ve pahalı şey bilgidir.  Bilgi bizi ileriye taşıyabilecek bir hazinedir.  Bütün yaptığımız çalışmalar Sarıçam İlçemizi bir marka haline getirmek içindir.  Belediyemizde kurumsallaşma adına alınan bu eğitimler hizmet adına olumlu yansımalara neden olacaktır. Emeği geçenlere, katılımcılara ve eğitimi veren eğitmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra eğitime katılan personel ile bir süre anlatılanları dinleyen Bilal Uludağ, eğitimler sırasında yapılan projeler hakkında bilgiler aldı.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü