SARIÇAM BELEDİYESİ

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ULUDAĞ`A ZİYARET

17 Mart, 2022

Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü sporcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticileri Başkanımız Bilal Uludağ`a ziyaret gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kadın sporcularla yakından ilgilenen Başkanımız Uludağ, takımdan sezonda başarı beklediklerini belirterek kendilerinin de her zaman destekçileri olacaklarını kaydetti.

Yeni sezonda Kadınlar 3. Ligi`nde mücadele etmeye başlayacak olan Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü sporcuları, teknik heyeti ve kulüp Başkanı Ayfun Kaplan, Kulüp Başkan Yardımcıları Solmaz Kayalı Durak, Besime Yardımcı ve Gülşah Görür, Başkanımız Bilal Uludağ`a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette sporcularla yakından ilgilenip bir süre sohbet eden Başkanımız, kulüp yöneticilerinden takımın durumu hakkında bilgi aldı.

"FUTBOLU GÜZELLEŞTİRECEKLER "

TFF Kadınlar 3. Ligi`nde mücadele edecek olan Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü`nün genç sporculardan oluşan bir takım olduğunu belirten kulüp başkanı Ayfun Kaplan, ligde Adana`yı temsil edecek olmaktan dolayı gururlu olduklarını ve kadın futbol takımları ile futbolu güzelleştireceklerini belirtti.

"BİLAL ULUDAĞ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMUŞTUR"

Belediyemizin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurgu yapan Kulüp Başkanı Ayfun Kaplan "Başkanımız Sayın Bilal Uludağ`a nazik ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileri her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuşlardır. Bugüne kadar Sarıçam`da yaptıkları icraatlar da bunu net bir şekilde görmekteyiz. Ziyaretimizde Başkanımızdan gördüğümüz ilgi ve alaka takım için de ayrı bir moral ve motivasyon kaynağı olmuştur. Kendilerine nazik ev sahiplikleri ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Adana`da bu sene Kadınlar 3. Ligi`nde mücadele etmeye başlayacak olan Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü`ne başarı dileklerinde bulunan Başkan Bilal Uludağ ise, dünya da olduğu gibi futbolda da kadınların Türkiye`de de bir çıkış içerisinde olduğunu belirtti.

Yeni sezonda ilk maçın Sarıçam`da oynanıyor olmasının kendilerine ayrı bir heyecan verdiğini belirten Başkanımız Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti " Adana`mızı TFF Kadınlar 3. Liginde temsil edecek olan Adana 01 Kadın Futbol Spor Kulübü`müz, çok heyecanlı, hırslı ve istekli kızlarımızdan oluşan bir takım. 19 Mart 2022 Cumartesi günü başlayacak liglerinde ilk maçlarında bizlerde heyecanlarına ortak olacağız. Futbolda kadınların çıkış yakaladığı bir dönemde ben inanıyorum ki kızlarımız çok iyi bir başarı yakalayacaklar. Kendilerine başarılar diliyor, Belediyemiz olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü