SARIÇAM BELEDİYESİ

KALİTEDE MÜKEMMELLİK YOLUNDA 2 YILDIZ ALDIK

27 Kasım, 2017

Sarıçam Belediyesi Kalitede Mükemmellik yolunda 2 yıldız aldı

Başkan Uludağ,” BÜTÜN BELGELERİ ALACAĞIZ”

Türkiye Kalite Derneği (KaLDeR) ve TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2017 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini buldu. Sarıçam Belediyesi “Mükemmellikte Yetkinlik 2 Yıldız Ödülü”nü aldı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu ödülü almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, diğer bütün belgeleri de almak için çalışmaların süreceğini ifade etti.
KaLDeR 26. Kalite Kongresi İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlendi. Kongreye Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, bazı meclis üyeleri ile birim müdürleri ve görevli belediye personeli katıldı.

Kongreye katılan ve 2 gün boyunca kongrede yapılan toplantıları da izleyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kendi bünyelerinde yetkin personel donanımıyla oluşturdukları Strateji ve Kalite Birimi ile eğitimleri devam ettirdiklerini, kalite yolculuğunu son derece önemsediklerini belirtti.  Sarıçam Belediyesi olarak kaliteye dair var olan standartları uygulayacaklarını, tüm belgeleri alacaklarını da anlatan Başkan Uludağ, konu hakkında yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

” Adana’da bu belgeyi alan tek belediyeyiz. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında kararlıyız.  Çok değerli çalışma arkadaşlarımızın katılımıyla bu yolda önemli bir basamak olan Dönüşüme Liderlik 26. Kalite Kongresine katıldık. Sarıçam`a en kaliteli hizmeti sunma noktasında KaLDeR tarafından düzenlenen kongrede Mükemmellikte Yetkinlik 2 Yıldız Ödülünü almanın onurunu yaşıyoruz. 2 gün boyunca bizleri bilgilendiren değerli konuşmacılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Aldığımız belge ile her zaman gelişime açık ve bitmeyen bir yolculuk olduğuna inandığım ‘mükemmel bir belediye` olma yolunda kendini yenileyen ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdüren olacağız.  Bu anlamda hizmet kalitemizdeki mükemmellik tescillendi. Söz konusu bildirgeyle mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlıyız. Bu doğrultuda Kalite yolculuğumuz süresince bizlere ışık tutacak Türkiye Kalite Derneği`ne teşekkür ediyor, çalışmalarıyla Sarıçam`ı bir marka haline getirecek olan yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü