SARIÇAM BELEDİYESİ

MUHTARLAR GÜNÜNDE BAŞKAN ULUDAĞ MUHTARLARLA BULUŞTU

18 Ekim, 2022

 

 Başkanımız Bilal Uludağ, ilçede görev yapan muhtarlarla muhtarlar günü dolayısı ile organize edilen yemekte bir araya geldi. İlçede görev yapan 69 mahalle muhtarının tamamına yakının katıldığı gecede,4,5,6 dönem muhtarlık yapanlara Başkanımız Uludağ tarafından onur plaketi verildi.

 Belediyemiz tarafından ilçede görev yapan muhtarlara, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile bir yemek programı düzenlendi. Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen organizasyona ilçede görev yapan mahalle muhtarları, başkan yardımcılarımız, birim müdürleri ve Başkanımız  Bilal Uludağ katıldı.

İlk olarak, Sarıçam Muhtarlar Birliği Başkanımız İsmail Günder’in bir teşekkür konuşması yaptığı yemekte, daha sonra konuşan Başkanımız Bilal Uludağ, muhtarların her zaman kendilerinin en yakın çalışma ve yol arkadaşları olduğunu belirtti. Başkanımız Uludağ, ilçelerine hizmet noktasında muhtarlarla iş birliğini çok önemsediklerini kaydetti.

“SARIÇAM UMUTLARIN BİRLEŞTİĞİ GELECEĞİN FİLİZLENDİĞİ BİR KENTTİR”

Konuşmasında Sarıçam’ın hem bir Adana ilçesi, hem de Adana’nın ulusal bir markası olduğunun altını çizen Başkanımız Uludağ, yolların kesiştiği, ilçelerin buluştuğu, umutların birleştiği ilçelerinin, geleceğin filizlendiği bir kent olduğuna vurgu yaptı. Bu yüzden tüm gözlerin ilçelerine çevrildiğine dikkat çektiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Hep birlikte geride bıraktığımız 8 yılda; kuzeyden güneye, doğudan batıya, Sarıçamlı’nın olduğu her yerde, verilen her hizmette, yapılan her güzel işte emekleriniz ve hepinizin mübarek alın teri vardır. Hep birlikte çalıştık, hep birlikte yorulduk ve Sarıçam için hep birlikte başardık. Aramızda çok uzun yıllardır görev yapan muhtarlarımız olsa da henüz yolun başında sayılırız. Sarıçam ve Sarıçamlı için birlikte başarmamız gerekenler ve yapılacak sayısız hizmetler vardır” dedi.

“İLÇEMİZİN MENFAATİ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2023’ün büyük ve güçlü Türkiye’si için Sarıçam’ın her yönden güçlenmesi önemli olduğunu aktaran Başkanımız Uludağ, konuşmasını şu sözlerle tamamladı “Adana’nın kalkınması için Sarıçamın büyümesi şarttır. Bu yüzdendir ki el ele verip daha çok gayret ve azimle çalışmaya devam etmek zorundayız. Sizin, mahallenizin ve Sarıçamın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o doğrultuda elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da sizi ve hemşerilerimizi mahcup etmeden kol kola, sırt sırta yolumuza devam edeceğiz. Bugünden itibaren daha çok birbirimize sarılıp, daha da çok çalışıp 2023’ün Büyük Türkiye’sine hep birlikte katkı koymak için çabalayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gece, 4,5 ve 6 dönemdir mahallelerinde görev yapan muhtarlara Başkanımız Bilal Uludağ tarafından onur plaketi verilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü