SARIÇAM BELEDİYESİ

RAMAZAN AYINDA 15 AYRI MAHALLEDE SAHUR PROGRAMI

28 Mayıs, 2018

Sarıçam Belediyesi bir ilke daha imza atarak, Ramazan ayı boyunca her defasında değişik bir mahallede olmak üzere iftar yemeklerine ilaveten “Sahur Programı” etkinlikleri düzenledi. Sahur programlarının ilki Göztepe Mahallesi`nde bulunan meydanda yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Sahur programına katılan ve ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Bilal Uludağ," Mübarek Ramazan ayında iftar yemeklerinin yanı sıra birde Sahur programında sizlerle bir araya gelmek istedik.”dedi

Sarıçam Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan ayı programları kapsamında ilk sahur programı Göztepe Mahallesinde düzenlendi. Sahur programına Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel ve bazı birim müdürleri de katılırken, vatandaşların ise yoğun ilgisi vardı. Başkan Bilal Uludağ, "Ramazan ayında iftar sofralarının yanı sıra sahur programları ile sizlerle bir araya geliyoruz. Sarıçam Belediyesi olarak her gün birkaç mahallemizde iftar yapıyoruz, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gördüğünüz gibi şenlik havasında iftar ve sahur programları yapılıyor. Ramazan ayı boyunca toplamda 67 mahallemizde iftar, 15 mahallemizde de sahur programları yapacağız. Yaptığımız çalışmalar sonucu akşamları iftarda, sabahları sahurda her daim halkımızla beraberiz. Katılımlarınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin." diye konuştu.

Göztepe Mahallesinin ardından ise Kızılkaş Mahallesinde verilen sahur programına da ilgi büyük oldu. Burada da vatandaşlarla ilgilenen ve tek tek masaları dolaşan Başkan Bilal Uludağ, onlarla sohbet etti ve Ramazan aylarını kutlayıp, birlikte sahur yaptı. Başkan Uludağ, Sahur programlarının bu iki mahallenin ardından ise planlanan doğrultuda şu mahallelerde yapılacağını açıkladı:

“Kirazlı, Ünlüce, Sarıçam, Akkuyu, Müminli(Yürekli), Turunçlu(Dutluca), Hakkıbeyli(Gökbuket), Kaşobası, Kargakekeç, Menekşe, Tülüler, Karayusuflu, Yeniyayla(Çamlıca, Aydınyurdu), Maltepe’de(Boztepe)”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü