SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN HAFTA SONU ZİYARETLERİ

12 Şubat, 2024

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN HAFTA SONU ZİYARETLERİ

Hafta içi yoğun mesai programlarına hız kesmeden devam eden Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, hafta sonunu da yoğun bir tempoyla geçirdi. Sırasıyla Kozan Caddesi üzeri esnafları, Yavuz Sultan Selim, Esentepe, Yeşiltepe, Orhangazi, Yıldırım Beyazıt, Yavuz Sultan Selim ve Buruk Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Uludağ, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız veren, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, hafta sonunda yoğun bir programla esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Güne erken saatlerde ev ziyaretleri ile Başlayan Başkan Bilal Uludağ, sırasıyla Kozan Caddesi üzeri esnafları, Yavuz Sultan Selim, Esentepe, Yeşiltepe, Orhangazi, Yıldırım Beyazıt, Yavuz Sultan Selim ve Buruk Mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her yerde Sarıçamlıdan yoğun ilgi gören Başkan Uludağ, özellikle çocuklar ve gençlerden gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sarıçam’ın Türkiye’nin en genç ilçelerinden biri olması dolayısı ile genç ve dinamik bir nüfus yapısına sahip olduğuna dikkati çeken Başkan Uludağ, yeni dönemde özellikle gençleri hedef alan birçok projeyi hayata geçireceklerini belirtti. Sarıçam’ın gelecekte her yönü ile dört başı mamur bir ilçe olması için projeler hazırlayarak, çalışma yürüttüklerinin altını çizen Başkan Uludağ, yeni dönemde Sarıçam’a ‘Altın Çağını` yaşatacaklarına vurgu yaptı.

“PROJELERİMİZ HAZIR, BU DÖNEM SARIÇAM’IN ALTIN ÇAĞI OLACAK”

Başkan Uludağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizlerde bu süreçte zamanı en güzel ve verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Cumhur İttifakının başarısı için, daha çok Sarıçamlı hemşerimize ulaşarak, onların istek ve taleplerini dinleyerek, görüş ve önerilerini dikkate alarak, istişare yaparak yeni dönemde yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz.  Bizler bugüne kadar iki dönemdir görev yaptığımız Sarıçam’da ayırmadan ayrışmadan görev yapmayı, canla başla hizmet üretmeyi kendimize düstur edindik. Sarıçam’ın gelecekte her yönü ile dört başı mamur bir ilçe olması için projelerimiz hazır. Allah`ın izni ile bu dönemimizde ilçemize ‘Altın ’Çağı’nı yaşatacağız.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Sarıçam Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Nazmiye Dede, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri ve aday adayları da eşlik etti.

 

 

 

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü