SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ`DAN KAYMAKAM ALİ MURAT KAYHAN`A VEDA YEMEĞİ

21 Temmuz, 2020

Sarıçam`da yaklaşık 7 yıldır görev yapan ve Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesine göre Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne atanan Kaymakam Ali Murat Kayhan onuruna Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ, Sarıçamda Hizmet veren Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde veda yemeği düzenledi. İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Sarıçam Belediyesi Müdür ve amirleri,  Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık personeli, Siyasi parti ilçe başkanları ve Muhtarlar yemeğe eşlik ettiler.

 

Düzenlenen programın ardından Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ bir konuşma yaparak Sarıçam Kaymakamlığından Hatay Dörtyol Kaymakamlığına atanan Ali Murat Kayhan’a Sarıçam’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Katılanlar adına bir hediye takdim ederek yeni görevlerinde başarılar ve hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Başkan Bilal Uludağ “Sarıçamımız için birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum çok değerli Kaymakamımız Ali Murat Kayhan’a ilçemiz Sarıçam’a yaptığı katkılar ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Ali Murat Kayhan’a yeni görev yeri Hatay Dörtyol’da başarılar diliyorum” dedi.

 

Başkan Uludağ’ın konuşmasının ardından söz alan Kaymakam Ali Murat Kayhan düzenlenen veda yemeğinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Sarıçam’da görev yaptığı süre içerisinde el birliği ile Sarıçam’ı daha iyi bir noktaya taşınması için gerçekleştirdikleri ortak çalışmalarda kendilerine desteklerinden dolayı Sarıçam Belediye  Başkanı Bilal Uludağ’a ve yemeğe katılan İlçe Jandarma Komutanına, İlçe Emniyet Müdürüne, Sarıçam Belediyesi Müdür ve Amirlerine, Belediye Meclis Üyelerine, Kaymakamlık personellerine, Siyasi parti ilçe başkanlarına ve Muhtarlara teşekkür etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü