SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLIYOR

25 Aralık, 2015

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN BİR İLK DAHA

Sarıçam Belediyesi ilçede bulunan 4 takımın katılacağı “1’nci Başkanlık Kupası” adı altında futbol turnuvası düzenliyor. Tanıtımda sporun çok büyük önem taşıdığını açıklayan Spor dostu Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam’ı spor cenneti haline getireceklerini bunun alt yapısı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Baklalı, Kürkçüler, İncirlik ve Suluca Org. San. Spor ’un katılacağı dörtlü turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek. Turnuva Koordinatörü Şehmus Baysal önderliğinde yapılan kura çekimine Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, Suluca Organize Sanayi Spor Başkanı Ertuğrul Aytekin ile İncirlik Spor Kulübü Başkanı Cumali Irmak katıldı. Toplantı sonrasında Kulüp Başkanları turnuvanın takımları olumlu etkileyeceğini, turnuvanın geleneksel hale gelmesi gerektiğini ifade ederek Başkan Bilal Uludağ’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Buruk stadında oynanacak maçların kura çekimi sonucunda ise Baklalı spor-Suluca Org. Sanayi ile Kürkçüler ise İncirlik ile eşleşti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Buruk Stadında 25 Aralık Cumartesi günü başlayacak olan turnuvaya 4 takımın katılacağını açıklayan Başkan Bilal Uludağ, gelecek yıllarda bu turnuvanın alanının genişletileceğinin müjdesini verdi. Başkan Uludağ  “Belediye olarak spora da her zaman önem verdik ve vermeye devam edeceğiz.  Yeni kurulmasına rağmen Sarıçam Belediye Spor Kulübümüz de birçok branşta mücadele edecek sporcuları yetiştiriyor. İlerleyen yıllarda göreceksiniz Milli takımlara sporcular vereceğiz.  İlçemizde bulunan spor kulüplerimize maddi ve manevi yardımları yapıyoruz. Sporun ve sporcuların her zaman yanında olacağız. Çok renkli bir turnuva olacak. Tüm takımlara şimdiden başarılar dilerken, sporseverleri de turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü