SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ VE ÇKA İŞBİRLİĞİYLE PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ BAŞLADI

26 Ekim, 2016

Sarıçam Belediyesi ve ÇKA İşbirliğiyleProje Döngüsü Yönetimi Eğitimi başladı

Başkan Uludağ,”Başarılı geçmesini diliyorum”

Sarıçam Belediyesi personeline Çukurova Kalkınma Ajansı(ÇKA)  işbirliğinde Hibe Projeleri Yazma ve Uygulama konusunda eğitim verilmeye başlandı.  Belediye ve ÇKA arasında imzalanan protokolle 33 personele 24-28 Ekim tarihleri arasında “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi veriliyor.

Belediye Meclis Salonunda başlayan eğitimde konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bu önemli proje eğitiminin başlamasında kendilerine destek olan Çukurova Kalkınma Ajansına teşekkür edip katılan personele de başarılar diledi.

Uludağ,”Sizler alacağınız bu eğitim sonunda İlçemiz için ulusal ve uluslararası hibe projeleri hazırlama adına çaba sarf edebileceksiniz. Böylece yeni projeler ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla da ilçemize daha güzel hizmetler sunma şansımız olacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze ve bu konuda katkı koyan herkese teşekkür ediyorum.  Eğitimde proje hazırlama teknikleri, iş fikirlerinin projelendirilmesine yönelik bilgilendirme, hakem heyetinin bakış açısı konusunda bilgi verme,  proje geliştirme süreçlerine ilişkin hususlar,  proje iş paketlerinin hazırlanması ve grup çalışmaları,  Proje bütçe tablosu hazırlama teknikleri ve harcama usulleri,  taslak proje hazırlama,  AB ve hibe projeleri hakkında bilgi edinmiş olacaksınız. Bu eğitim sonunda sizlerden ilçemiz için kaliteli projeler bekliyorum” diye konuştu.

Eğitimin ilk gününde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Canbolat tarafından“Proje Döngüsü Yönetimi” hakkında katılan kursiyerlere bilgiler sunuldu.Mehmet Ali Canbolat, Proje Döngüsü Yönetiminin belirli bir zaman diliminde, belirli bir bütçe çerçevesinde, belirli bir amaca ulaşmak ve bu doğrultuda sonuçlar üretmek üzere mali, fiziki ve beşeri kaynakların bir araya getirildiği planlanmış faaliyetlerin bir bütünü olduğunu söyledi.

5 gün boyunca sürecek olan eğitim sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 seans halinde verilecek ve sonunda taslak proje yazımları gerçekleştirilecek.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü