SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI FUTBOL BÖLÜMÜ VE HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

24 Haziran, 2016

Sarıçam Belediyesi Yaz Spor Okulları Futbol Bölümü ve Halı saha açılışı yapıldı

Başkan Uludağ, ”Gençlerimiz bizim geleceğimizdir”

Sarıçam Belediyesi tarafından desteklenen yaz spor okullarının futbol bölümü ile birlikte halı saha açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, geçen yıl verdikleri halı saha sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kendi bölgelerinde bulunan amatör spor kulüplerinin her zaman yanlarında olarak destek verecekleri söyledi. Bilal Uludağ, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmalarını önemsiyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. ”dedi.

Sarıçam Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulları kapsamında  İncirlik’te Belediye tarafından yaptırılan Halı Saha açılışına, Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü Başkanı Ramazan Akyürek, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, Suluca Organize Sanayi Spor Başkanı Sait Özcoşkun, Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, İncirlik Spor 2. Başkanı Hüsnü Karslı Buruk Spor temsilcisi ile çok sayıda sporcu katıldı.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Halı Saha ve futbol okulu açılışına katılan Başkan Bilal Uludağ ve Kulüp yöneticileri hazırlanan kurdeleyi “Hayırlı olsun” diyerek birlikte kestiler.  Yaz Futbol Okuluna katılan gençler ise sahaya girişte Başkan Bilal Uludağ’ı coşkuyla karşıladılar. “En Büyük Başkan Bizim Başkan” tezahüratları yapan genç sporcu adayları ile selamlaşan Başkan Bilal Uludağ, burada yaptığı konuşmasında söz verdikleri gibi Halı sahayı gençlere kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

TAM BİR SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Bilal Uludağ,” Siz gençler bizim gelecek mimarlarımız ve güvencemizsiniz. Sizler için geçen dönem yaz spor okulu açılışında buraya Halı saha yapma sözünü vermiştik. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Hemen yanı başında da bir yüzme havuzu var. Burayı da en kısa zamanda yenileyerek hizmete açacağız.  Yüzme havuzu da tamamlandığında burası tam bir spor kompleksi olacak. Hocalarınızın da destekleriyle sizlerden geleceğin sporcuları yetişecek. Yaz spor okullarını her zaman önemsedik ve destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Emeği geçen herekse, spor okulları hocalarımıza, kulüplerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. “diye konuştu.

Konuşmanın ardından ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yaz spor okullarına katılan kulüplerin yönetici ve sporcularıyla ayrı ayrı ve topluca fotoğraf çektirdi. Kulüp yöneticileri ve yaz futbol okuluna katılan sporcular Başkan Bilal Uludağ’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü