SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN “FARKIMI FARK ET, BENİMLE DANS ET” ETKİNLİĞİ

04 Aralık, 2023

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN “FARKIMI FARK ET, BENİMLE DANS ET” ETKİNLİĞİ

Sarıçam Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde  “Farkımı fark et, benimle dans et” farkındalık etkinliği düzenlendi. Özel bireylerin geceye özel hazırladıkları gösteri izleyenleri adeta mest etti.

Sarıçam Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel “Farkımı fark et, benimle dans et” etkinliğinin üçüncüsü, Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Geceye Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İnal, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel gereksinimli bireyler ve aileleri başta olmak üzere katılımın yoğun olduğu gecede, özel bireylerin geceye özel hazırladıkları gösteri izleyenleri adeta mest etti. Bir birinden farklı dans gösterileri ve çeşitli koreografilerin sergilendiği gecede konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, özel gereksinimli bireylerin yılda bir gün değil, her gün farkında ve yanlarında olduklarına vurgu yaptı. 

“ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLARIMIZIN BİR GÜN DEĞİL, BİR ÖMÜR YANINDAYIZ”

Başkan Uludağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Şüphesiz engelli kardeşlerimizin meselelerini, sıkıntılarını hatırlamak, başarılarının farkına varmak sadece bir güne hapsedilmeyecek kadar önemlidir. Bu nedenle Sarıçam Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak düzenlemeleri ve çalışmaları imkan ve şartlar doğrultusunda bir bir hayata geçiriyoruz. Engellilik durumunu bir kader olarak görmekten ziyade sizlerin de destek ve katkılarıyla engellilik durumunu ortadan kaldıracak hizmetleri projelendirmeye durmadan devam ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün, kendi yapabileceklerimizin farkında olduğumuz ve geleceğe umutla bakabildiğimiz bir gün olmasını temenni eder, 3 Aralık münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin, oluşan hassasiyetin engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştıracak adımların atılmasına vesile olmasını dilerim. Unutmayınız ki; Sarıçam Belediyesi olarak sadece bugün değil her gün farkınızdayız, bir gün değil, bir ömür yanınızdayız.” diye konuştu.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü