SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN GECE GÜNDÜZ ASFALT ÇALIŞMASI

01 Aralık, 2014

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ, İLÇEDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TALIMATINI VERMESİYLE BİRLİKTE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL BİRİMİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM EDİYOR.

Sarıçam Belediye Başkanı Avukat Bilal Uludağ, ilçede yol yapım çalışmalarına başlanması yönünde talimat vermesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü Yol birimi yol asfaltlama çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam`da yol sorununu şikayetlerini çözmek için başlattığı hamlenin ardından çalışmalar Yeşiltepe, Şahintepe, Yıldırım Beyazıt mahallelerinde devam ediyor. Bir taraftan da yeni mahalle olan eski köylerin yol sorunlarını çözmek için çalışan belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol birimi asfalta hazır hale gelen yolların asfaltlanması için gece ve gündüz mevhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. Şahintepe mahallesinde hafta içinde gece geç saatlere kadar asfalt çalışması yürüten ekipler, gündüz saatlerinde de vatandaş şikayetlerini hızla çözüme kavuşturuyor. İncirlik Hürriyet Mahallesinde kurulan perşembe pazarı içindeki yolun tamir, bakım ve onarım çalışmaları yürütüldü. Yine kaldırım ve bordür çalışmalarının tamamlandığı tüm sokaklarda asfalt çalışmalarına önümüzdeki günlerde aralıksız devam edileceği belirtildi. 2015 yılında da merkez ve çevre mahallelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam edilecek. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü