SARIÇAM BELEDİYESİNİN YAPTIRDIĞI ÇEŞME HİZMETE AÇILDI.

17 Aralık, 2015

Sarıçam Belediyesi hizmetlerini aralıksız olarak sürdürürken, ilçenin en yoğun olan yerine Selçuklu mimari dokusunu andıran bir Çeşme yaptırılarak hizmete açıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapılan çeşmenin görsel olarak da ilçede bir ilk olacağını ve vatandaşların buradan faydalanacağını söyledi.

Kozan Yolu Aksoylar Cami önünde yaptırılan çeşmenin tamamlandığını ilçe halkının hizmetine sunulduğunu belirten Başkan Bilal Uludağ, tek amaçlarının Sarıçam ve halkına hizmet olduğunu söyledi. Bilal Uludağ, ”Çeşme projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişte de bu tür çeşmeler Adana’da belirli yerlerde yapılmış ve uzun süreler hizmet vermişti. İlk olarak Sarıçam’ın en işlek yerlerinden olan Aksoylar Cami önünde bu uygulamayı başlattık. Bundan böyle de gerek duyulduğu takdirde belirlenecek başka yerlerde de yapılabilecek. Hayırlı olsun “dedi.