SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

21 Mayıs, 2018

Başkan Uludağ,”Şampiyon takımımızı kutluyorum”

Sarıçam Belediyespor Kulübü mücadele ettiği 2. Amatör Küme C grubunda oynadığı 13 karşılaşmanın tamamını kazanarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son hafta oynadığı Suluca Organize Sanayi Sporu da 2-0 mağlup eden Sarıçam Belediyespor’u kutlayan Başkan Bilal Uludağ,”Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Şampiyon olan takımımızı ve emeği geçenleri kutluyorum.” dedi. 

İlk yarıyı da namağlup lider tamamlayan Sarıçam Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Akyürek ve 2. Başkan Fatih Göktaş, hedefleri olan şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Başkan Akyürek,”Şampiyon olarak bir üst Lig 1. Amatör Kümeye yükseldik. Bundan sonraki hedefimiz ise Süper Amatör Kümeye yükselmek. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

MAÇA GİDEREK DESTEK VERDİ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, Sarıçam Belediyespor ve Suluca Organize Sanayispor karşılaşmasını izledi. Uludağ, başarılarından dolayı futbol takımını kutlayarak,”İlçemizde bulunan tüm spor kulüplerine destek oluyoruz. Şu anda Sarıçam Belediyespor kulübümüzde yaklaşık 500’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Bizde belediye olarak onlara her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Futbol takımımızın başarısından dolayı gurur duyuyoruz. Çünkü önemli bir başarıya imza attılar ve şu ana kadar yenilmeden bitime 3 hafta kala şampiyon oldular. Yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları başarılarından dolayı kutluyorum.” diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü