SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA PEYZAJ ÇALIŞMALARI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

11 Aralık, 2015

Sarıçam Belediyesi hizmetlerini aralıksız olarak sürdürürken, bir yandan da ilçenin güzelleşmesi adına Peyzaj çalışmalarına ağırlık veriyor. Başkan Bilal Uludağ, yapılan çalışmaları yakından takip ederek, ilçelerinin daha güzel görünmesi adına Peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikkat çekip,” Her şey daha güzel ve modern bir Sarıçam için. ”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptıkları çalışmalarla ilçelerinde ilklere imza attıklarını söyledi.  Kozan Yolu Otoban Köprüsü yanlarında yapılan Peyzaj çalışmasının belki de Türkiye’de bir ilk olduğuna değinen Başkan Bilal Uludağ, “Burada yapılan çiçek figürlü çalışma geçenlerin büyük ilgisini çekiyor. Gerçekten görsel olarak da beğeni topluyor. Bize bu konuda destek veren Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.  Bu tür işbirliği ile yapılan çalışmalar ilçemizin değişik yerlerinde devam edecek. ”dedi.

Sarıçam’da ilk kez böyle bir çalışma ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar ise, “Sarıçam’ın gelişip güzelleşmesi adına gerçekten güzel bir olay. Emeği geçenlere ve Başkanımız Bilal Uludağ’a güzel çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. ”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü