SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA YOL GENİŞLETME VE YAPIMI SÜRÜYOR

10 Temmuz, 2017

Başkan Uludağ,”Halkımız endişe etmesin, bütün yollar yapılacak”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Eğiciuşağı ve Karayusuflu Mahallelerinde yol genişletme ve yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, halkın güvenine layık olmak için gece gündüz çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini söyledi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile önce Eğiciuşağı Mahallesinde yapılan yol genişletme çalışmalarının olduğu bölgeye giden ve incelemede bulunan Başkan Bilal Uludağ, ardından ise Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile yolları yapılan Karayusuflu Mahallesine geçti.  

Eğiciuşağı ve Karayusuflu’da yapılan çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Bilal Uludağ,”Özellikle eskiden köy olan bu yerleşim alanlarımızda yol genişletme çalışmalarına önem veriyoruz.  Halkımızın güvenine layık olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hiçbir ayrıma mahal vermeden planlanan doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi `Biz Birlikte Sarıçamız`. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, incelemelerin ardından ise her iki mahalle muhtarlarıyla da görüşerek,  onlara yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar ise çalışmalar nedeniyle Başkan Uludağ ve ekibine teşekkür ettiler. Bu arada incelemeleri sırasında vatandaşlarla da buluşan Uludağ, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü