SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAMLI ÖĞRENCİLERE EĞİTİM YARDIMI

05 Ekim, 2015

Sarıçam Belediyesi’nden öğrencilere eğitim yardımı

Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2015-2016 yeni eğitim döneminde ilçesinde ilkokul birinci sınıfa başlayan 3 bin 250 öğrenciye okul çantası, kırtasiye malzemesi ve okuma seti bulunan bir eğitim paketi yardımında bulundu. Başkan Bilal Uludağ, bu yardımı geçtiğimiz yılda yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bir okulda gerçekleştirilen dağıtım töreninde öğrencilere yeni öğretim yılında ve okul hayatları boyunca başarılar dileyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  2015-2016 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olması  temennisinde  bulundu.

Başkan Uludağ, “Belediye olarak her zaman siz değerli öğrencilerimizin yanında olacağız. Çünkü sizler ülkemizin geleceğisiniz. Biz belediye olarak imkânlarımız dâhilinde sizlerin eğitim öğretim hayatınızda başarılı olmanız için gerekli her türlü yardımı yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz.  Sizlerden tek isteğimiz okul hayatınız boyunca başarılı olmanız. Derslerinize çok iyi çalışın. Ailenizin yaptığı emekleri boşa çıkarmayın. Onların yüzünü çalışkan ve örnek bir öğrenci olarak her zaman güldürün. Hepinize başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

ÖĞRENCİ VE VELİLERİN SEVİNCİ

Eğitim yardımı dağıtım törenine katılan öğrenci ve velilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise onların bu mutluluğuna ortak olması dikkat çekti.  Başkan Uludağ, çocukların mutlu olmasını önemsediklerini belirtirken, veliler ise ona bu anlamlı desteği nedeniyle teşekkür ettiler.

EĞİTİM SETİNDE NELER BULUNUYOR

Başkan Bilal Uludağ’ın da birçok öğrenciye elleriyle dağıttığı eğitim yardımı setinde bulunan malzemeler şöyle:

“Bir çanta, kalem, silgi, kalemtıraş ile kalem kutusundan oluşan kırtasiye seti, 6 parçalı Birinci sınıf ilk okuma seti, Bir adet uyum alıştırma kitabı, bir adet öykü kitabı, bir adet okuma takip defteri ve 8 parçalı bir adet öykü seti.”

Toplamda 3 bin 250 1. Sınıf öğrencisine Çanta, Kitap ve kırtasiye seti dağıtıldı.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü