SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SARIÇAM`DA SERGİLENİYOR

07 Şubat, 2024

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SARIÇAM`DA SERGİLENİYOR

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın 2014’te göreve gelir gelmez hayata geçirdiği uygulamalardan biri olan ‘Sıcak Yemek Hizmeti’ aralıksız devam ediyor. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, evde tedavi gören, evde yemek yapamayan 65 yaş ve üstü dezavantajlı ailelerin iki öğün sıcak yemek ihtiyaçları Sarıçam Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Sarıçam Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hijyenik koşullarda temin edilen, beslenme değeri yüksek yemekler, görevliler tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine bırakılıyor.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, yaklaşık 10 yıldır sürdürdükleri ‘Sıcak Yemek Hizmeti’ ile günlük altı yüz hanenin iki öğün sıcak yemek ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.

“YILIN 365 GÜNÜ SICAK YEMEK HİZMETİ VERİYORUZ”

Başkan Bilal Uludağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Sarıçam Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız gereği ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmayı kendimize bir görev bildik. Bugüne kadar her zaman ki önceliğimiz, ihtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, evde tedavi gören, evde yemek yapamayan 65 yaş ve üstü dezavantajlı ailelerimiz oldu. Bu doğrultuda 2014 yılında hayata geçirdiğimiz sıcak yemek hizmetimizle, ortalama günlük altı yüz haneye yılın 365 günü iki öğün beslenme değerleri yüksek, hijyenik koşullarda hazırlanan yemekleri görevli personellerimiz tarafından bu ailelerimizin evlerine bırakıyoruz. Bizim anlayışımızda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de dediği gibi ‘Belediye demek insan onuruna, insan şerefine hürmetle bağlılık ve sevgi dolu muamele demektir. Bizim belediyeciliğimizin temeli insan sevgisidir.’ O yüzden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu anlayışla hizmet üretmeye, günün gereksinimlerine çözüm bularak, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.