SARIÇAM BELEDİYESİ

TEBRİKLER BEYCELİ MAHALLESİ

03 Mayıs, 2016

Sarıçam Belediyesi 1.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında mutlu sona ulaşan Beyceli Mahallesi oldu.

Başkan Uludağ, ”Dostluk ve Centilmenlik kazandı.”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası muhteşem bir final karşılaşması ile son buldu. Şampiyon Adanaspor’un bazı futbolcularının da katılımlarıyla gerçekleşen finalde İncirlik’i yenen Beyceli Mahallesi takımı mutlu sona ulaştı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, katılan tüm takımları ve emeği geçenleri kutladığını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Halı Sahada oynanan turnuvanın final karşılaşmasına Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Sarıçam Spor Kulübü Başkanı Ramazan Akyürek, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mehmet Koca, Adanasporlu futbolculardan Hayrullah Mert Akyüz, Fırat Kocaoğlu, Emre Uğur Uruç, Cem Özdemir, Atakan Ekiz, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADANASPORLU FUTBOLCULAR MEŞALELERLE KARŞILANDILAR

Final maçı öncesi oynanan 3-4’ncülük maçını Yavuz Sultan Selim Mahallesini uzatmalarda 6-4 yenen Esentepe Mahallesi kazandı. Bu arada final maçı öncesi Şampiyon Adanaspor’un oyuncuları Hayrullah Mert Akyüz, Fırat Kocaoğlu, Emre Uğur Uruç, Cem Özdemir, Atakan Ekiz Halı sahaya gelişlerinde Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve coşkulu bir kalabalık tarafından meşaleler ve bayraklarla karşılandılar. Yapılan tezahüratlarla Halı sahaya güçlükle giren oyuncular protokol ve finale kalan takımlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Beyceli- İncirlik arasında yapılan final maçının başlama vuruşunu ise Kaleci Hayrullah Mert Akyüz yaptı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilki bu yıl yapılan 1. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol turnuvasının geleneksel hale getirileceğini belirterek, final maçına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Başkan Bilal Uludağ, kendilerini kırmayarak final maçına katılan Adanasporlu oyunculara teşekkür etti.

Uludağ, “Turnuvanın ana amacı toplumsal birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Turnuvada tüm karşılaşmalar centilmenlik ve dostluk içinde yapılmıştır. Bizleri final maçında yalnız bırakmayan hemşerilerimize Sayın Kaymakamımız Ali Murat Kayhan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. ”dedi.

KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ

Daha sonra 1.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası finalinde Beyceli ile İncirlik takımları karşılaşması yapıldı. Son derece centilmenlik içinde geçen karşılaşma sonunda ise İncirlik’i 4-1 yenen Beyceli Mahallesi takımı şampiyon oldu. Karşılaşma sonunda ise yapılan kupa ve ödül töreninde ise 1’nciliği kazanan Beyceli’ye takımına kupa, madalya ve ödüllerini Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan ve Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.

2’nci olan İncirlik’e kupa, madalya ve ödüllerini Adanasporlu oyuncular verirken, 3’cüye ise kupa, madalya ve ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Ramazan Akyürek,  4’ncü olan Yavuz Sultan Selim’e ise ödül ve madalyalarını Sarıçam Belediyesi Meclis üyesi Tahsin Şahin verdi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödül ve kupanın yanı sıra 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. Olanlara çeyrek ve 3 ve 4 olan takıma ise saat hediye edildi. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü