SARIÇAM BELEDİYESİ

TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİNİN KIYAFETLERİ YENİLENDİ

30 Ocak, 2017

Sarıçam Belediyesinde Temizlik İşçilerinin kıyafetleri yenilendi

“Başkan Uludağ, “Hizmet noktasında temizlik çok önemli”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Bilal Uludağ, hizmet noktasında temizliğe büyük önem verdiklerini belirterek,”Bu nedenle işimizi iyi yaparak, sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Her şey daha temiz bir Sarıçam için.” dedi.

Belediyeye ait şantiye binasında Temizlik İşleri Müdürü Şükrü Adamhasan ve işçilerle buluşan Başkan Bilal Uludağ, onlarla sohbet ederek beklentilerini ve sorunlarını dinledi. Uludağ, çalışan 103 işçiye iş güvenliği kanuna uygun maske, ayakkabı, yağmurluk, yağmur çizmeleri,  Sarıçam Belediyesi logolu flâşörlü mont, forma ve bere gibi koruyucu kışlık kıyafet dağıtımının yapıldığını ifade etti.

Bilal Uludağ, hizmet noktasında temizliğe büyük önem verdiklerini kaydedip,“Bu anlamda işimizi sorumluluğumuzu yerine getirerek daha iyi yapacağız. İş disiplininden hiçbir zaman ayrılmayacağız. Tertemiz bir Sarıçam için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız.  Belediye olarak her kış ve yaz iş kıyafetleri veriyoruz. Kurumsal bir belediye olmanın gereği olarak 103 işçimize yenilenen kışlık kıyafetlerini aldık. Tüm malzemelerimiz iş güvenliği kanununa uygun olarak temin edilmiştir. Hepinize hayırlı olsun “dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü