SARIÇAM BELEDİYESİ

TSYD-SARIÇAM BELEDİYESİ BASIN YARIŞMASI`NDA 7 İSME ÖDÜL

22 Şubat, 2022

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Sarıçam Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen `Karate Şampiyonası`nda Basın Başarı Ödülleri` sahiplerini buldu

Karate Şampiyonası Basın Ödülleri`nde ödül almaya hak kazanan gazeteciler belli oldu. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube As Başkanı Tevfik Dinçkalmış başkanlığında toplanan jüri üyeleri haber, fotoğraf, sayfa düzeni ve görüntü dalında düzenlenen yarışmada, onlarca eser arasından 7 eseri ödüle layık gördü.

Haber Dalında İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Umutcan İşledici, Günaydın Adana Gazetesi`nden Hüseyin Sungur, Adanus Gazetesi`nden Dursun Dağtekin ödül kazandı. Fotoğraf Dalında Demirören Haber Ajansı (DHA) Nuri Pir, Çukurova Barış Gazetesi`nden Arif Basri Baş, Sayfa Düzeni Dalında İlkhaber Gazetesi`nden Emre Ekici ve Görüntü Dalında Demirören Haber Ajansı (DHA) kameramanı Eser Pazarbaşı ödül kazanan isimler oldu.

Sarıçam Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen ödül töreninde, ödül kazanan gazetecilere ödüllerini Başkan Bilal Uludağ takdim etti. Tören öncesi gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, halkın doğru, tarafsız ve hızlı haber alması adına gazetecilerin çok önemli bir misyonu yerine getirdiklerini belirtti. Ödül alan gazetecileri kutlayan Başkan Uludağ, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

"BİR KENTİN BİLİNİRLİĞİNİN ARTMASINA BASININ KATKISI YADSINAMAZ"

Sarıçam`ın tanıtılması noktasında basının ilçelerine çok önemli katkısı olduğunu belirten Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti "Bir kentin ulusal ve yerel ölçekte tanıtılması ve bilinirliğinin artması, yapılan çalışmaların duyurulması noktasında basın çok önemli bir değer arz eder ve bu değer yadsınamaz. Bizlerde bu değerin farkındayız. Bugüne kadar her zaman çok iyi ilişkilerimiz oldu ve olmaya da devam ediyor. Bugün de Sarıçam Belediyesi olarak, her daim birlikte çalıştığımız, ortak projeler yürüttüğümüz, özellikle spor alanında yaptığımız faaliyetlerin duyurulmasında önemli bir görevi üstlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ile ortaklaşa düzenlediğimiz yarışmaya katılan ve ödüle layık görülen çok değerli basın mensuplarımızın ödüllerini takdim ettik. Ödül alan gazeteci arkadaşlarımızı kutluyor, bu vesileyle kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu yararını gözeten, bizlerle vatandaş arasındaki iletişimi sağlayan, vatandaşın doğru haber alması ve ilçemizin büyüyüp gelişmesi yolunda yapmış olduğumuz çalışmalarda emeği geçen tüm basın mensuplarını kutluyorum. Sarıçam ilçemizi hep birlikte Spor Kenti yapma noktasında bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü