SARIÇAM BELEDİYESİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM YARDIMI MÜRACAATI BAŞLADI

19 Eylül, 2017

Uludağ,”Öğrencilerimize az da olsa katkımız olacak”

Sarıçam İlçe Belediyesi’nde alınan meclis kararıyla verilen öğrenci eğitim yardımının bu yıl da yapılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bu yıl yine Sarıçam ilçesinde ikamet eden üniversite öğrencilerine “Eğitim Yardımı” adı altında bir defaya mahsus olmak üzere belirlenecek miktar kadar öğrenim yardımında bulunulacağını ve müracaatların başladığını ifade etti.

Sarıçam Basın Yayın Hakla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim yardımını alabilmek için Sarıçam’da ikamet eden öğrenciler, 2 ve 4 yıllık öğrenim durumlarını gösteren belge, kimlik fotokopisi ve vukuatlı ikametleriyle birlikte belediye gelerek Turkuaz Masaya başvuru yapabilecekler.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öğrencilerin belgelerini belediyeye teslim etmeleri gerektiğini belirterek,”Belediye tarafından oluşturulan komisyon, belgeleri uygun görülen öğrenciler için belirlenecek rakamla eğitim yardımı yapılacak. Hak eden öğrencilere ise yardımları belirlenen süreler içinde ödenecek. Geçen yılda müracaat eden öğrencilerden şartları uyan 1000’in üzerinde üniversite öğrencimize eğitim yardımında bulunduk. Turkuaz masaya yapılacak olan müracaatlar 29 Eylül 2017 Cuma günü sona erecek.”dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü